Rusia Azi 6

Mi se pare incredibil că astăzi singura voce rațională (politică de vârf) este cea a lui Viktor Orban. Dacă unica sănătate mintală de pe planeta asta (vizibilă, decidentă UE) a ajuns să fie un așa-zis extremist, atunci cred că avem o mare problemă.

Ieri, la ultimul summit UE, boss-ul maghiar a spus că Ursula, Borell, Scholz și restul prietenilor omului #bun dau dovadă de iresponsabilitate. Afirmația sa a venit pe fondul cererii (subiectul zilei) psihopaților de a opri total livrarea petrolului rusesc către Europa.

O comandă pe care nimeni, absolut nimeni dintre membrii grupării de frunte amintite, în afară ungurului, n-a contestat-o inițial. Cu atât mai puțin Iohannis (care milita prin presa noastră la și mai mult Mortal Kombat tembel).

Argumentul lui Orban a fost: închizând robinetul, oprind total țeava, nu doar populația Ungariei va ajunge să moară de foame, de inflație și de frig, ci și mare parte din locuitorii Europei. Din moment ce Rusia deține monopolul (geografic) în materie, noul pachet de sancțiuni radicale, milioane și milioane de cetățeni vor suferi teribil. Cetățeni neruși. Căci rușii din Rusia vor avea doar de câștigat (cel puțin teoretic).

De fapt, asta se întâmplă deja de trei luni încoace: inflația în Rusia scade văzând cu ochii (în restul Europei crește), rubla capătă putere din moment ce, din cauza/datorită boicoturilor, Rusia vinde în moneda proprie, iar resursele împrăștiate la suprapreț, s-au făcut ai draculului forțați de embargoul UE, au îmbogățit visteria lui Putin – Germania și Franța livrează zilnic, din 24 februarie până azi, sume absolut colosale către seiful rus care nici în visele cele mai erotice nu spera la asemenea pomană. Calitatea cetățeanului occidental depinde de ce-i în pământul sovietic, nasol moment… pe Netflix și-n studiourile lui Zelensky o fi altfel.

Un argument dinspre Budapesta, credem noi, ancorat în realitate. O realitate neplăcută, desigur, dar totuși o realitate.

Viktor Orban, așa nebun și extremist cum a tot fost catalogat (și cum în fapt este – a se vedea reacția sa cu privire la problema imigranților – oameni fără vină pentru lumea în care au fost obligați să supraviețuiască), are în mod evident episoade mult mai lucide comparativ cu îngerii Uniunii Europene. O fi grăbit el economia de război, dar nu pare că așa vrea să băltească cetățeanul său – spre deosebire de românii aflați la putere.

Pedepsele și robinetele închise nu sunt urmate de niciun plan B. Ele doar satisfac hoardele haștagiste. Azi. Mâine, chiar și mulți boi din hoardele astea spălate pe creier vor auzi ghiorțăitul mațelor. Sau există un plan B: țeava din Qatar. Spre dezastrul moralității și spre dezastrul buzunarului locuitorului european. Că doar criminalii din simulacrul ăla de țară sunt mai feciorelnici decât Putin, nu? Se nenorocește până și fotbalul cu mizeria aia de Campionat Mondial dus în paradisul femeilor călcate la propriu în picioare. În loc să se boicoteze șeicii violatori și asasini, căca-m-aș pe Coranul lor, UE îi îmbogățește și mai mult: pe spatele europeanului de rând!

Incredibil! Pe lângă UE și NATO, Viktor Orban pare întruchiparea sagacității!

Mai mult, cu atitudinea sa se țin pe loc eventualele porniri imperialiste ale lui Putin.

Alimentând Ucraina cu arme, cum vrea Iohannis, aplicând sancțiunile amintite, cum vrea Iohannis și cum vrea cântătorul-din-penis-la-pian – starul de televiziune parlamentară Zelensky -, Rusia militară devine din ce în ce mai puternică. Și Doamne ferește! ce ar putea decurge de aici…

În schimb, adaptarea la realitate de tip Orban evită conflictele militare, foametea, tragedia, abjecția, suicidul etc.

Comcomitent, la nici două ore după discursul lui Orban, Joe Biden a ținut la rândul său un speech în care zicea, contrar doleanțelor Zelenskyene, spre doliul redacției Digi24/Deutsche Welle, că SUA nu va livra armament ofensiv Ucrainei. Adică rachete care pot zbura din văgăuna neonaziștilor Azov către Kremlin.

HOPAAAAAAAA

Fetița cu Acadeaua nu își va proiecta, firesc, acadeaua către turnurile Moscovei? Kremlinul nu va pica precum soclul lui Sauron, așa cum voiau psihopații însetați de sânge din presa occidentală (deci și a noastră)?

Semne bune!

Și de ce?

Cum?

Datorită lui… Viktor Orban? A trebuit ca Sârmatul ăla Ghimpar să deschidă gură?

Pe ideea reversibilă: a fost nevoie să (nu) moară oameni ca să…

Serios?

Adică toți costumarii de nivel înalt și toți formatorii de opinie occidentali sunt treziți din letargie și nesimțire de… un hun?

A fost nevoie ca un descendent (autodefinit) Genghis Khan să vorbească… :)))

Formidabil!

Tusk, președintele Partidului Popular European, continuă să trăiască în lumea lui tembelă: Să nu ne fie frică, să luptăm împreună, uniţi. Trebuie să ajutăm Ucraina să câştige acest război!

Chiar trăim filmele proaste de comedie ale starului de televiziune parlamentară. Și noi, cetațenii, nu reacționăm concret în niciun fel.

Dacă aș avea o mare putere, i-aș pune pe rușii care au conturat canalul Rock Goes Nightcore de pe Youtube să presteze servicii Jedi gen: ambasadorii mișcării pacifiste.

Căci de o politică nonviolentă are planeta nevoie! De dialog. Nu de arme aruncate peste gard, de arme așezate obraznic la granițele Rusiei, nu de aplaudat #rezistismul tembel, nu de pus botul la propaganda Fantomei de la Kiev, nu de sacrificat destinele unor copii prinși la mijloc, nu de nenorocit niște fete prinse la mijloc.

Am simțit asta demult (promovarea RGN), însă ultimul lor MV mi-a confirmat bănuiala: poza atașată recentului single Chaosbay (trupă germană de alternative metal).

Privirea superbei protagoniste… fizionomia… sabia în neen-garde… florile vii pe care se pregătește să pășească…

Nu mai vorbim de blazonul (ucrainean) care o însoțește!

Mă uit la fata asta și mi-e mai clar: orice altceva e de preferat în dauna militărismelor.

Între timp, Ucraina și-a pierdut aproximativ 3 milioane dintre femei (fugite în alte țări).

Pe unele le-am cunoscut prin sectorul 4 unde locuiesc. Vreo 50 deja! Doar pe străduța mea din jurul Pieței Sudului (de unde și impresia că numărul pierderilor vitale e mult mai mare)! Enorm! De Ucraina s-a ales praful. Fără natalitate, nicio țară nu poate supraviețui. Sau poate are corectitudinea politică UE vreun (alt!!) plan sexual #Conchita & #Conchita.

Judecând mai ales după ultimul MV, eu pe rușii ăștia de la RGN i-aș pune în locul Ursulei, în locul lui Stoltenberg, în locul lui Scholz, Tusk, în locul lui Iohannis, în locul lui CTP, în locul lui Alexandru Muraru, în locul intelectualului emasculat Gabriel Diaconu etc.

Rușii anime rock`n`roll, fetele și băieții ruși RGN, au infinit mai multe țigle pe casă. Ăștia să negocieze pacea!!!!! Cu Comisia, Consiliul, Executivul, Cabinetul și Parlamentul lui pește m-am lămurit din februarie… demenții ăia costumari vor doar mai mult război și mai multă suferință – sau pur și simplu atât îi duce scăfârlia.

La fel de sănătoase precum exprimările RGN par și gagicile ucrainence – băi, 99% dintre ele sunt miștoace rău! și au și mult bun-simț, din câte am văzut personal. Spre deosebire de întorșii căpșunari/lopătari români în vacanțele de vară, nu se comportă de parcă totul li se cuvine, de parcă ar trebui să dau pe spate că sunt ei sclavii UE cu unic scop în viață de a-și pune gresie-n baie și de a se cospleyza în ie pe 1 decembrie. Ele vor pur și simplu să trăiască, nu să fie trimise carne de tun în numele nu știu cărei firme de armament occidentale, nu știu cărei organizații chipurile democrate sau pentru vanitatea reporterului transcedental care cântă cu penisul la pian.

Știați că sunt unii, formatori de opinie, chiar intelectuali, care le acuză pe refugiate că n-au rămas în Ucraina să susțină Armageddon-ul anti-putinist? Au plecat fără să-l satisfacă pe Tusk! Îi atârnă… ntz ntz ntz… ale dracului… târfe spălăcite… caută aici de muncă în loc să le facă o ciorbă rakeților neonaziști din regimentul Azov!

În loc să le zboare țâțele pe pereți ca să apere coafura aia cretină a cretinei Ursula!

Știați că sunt unii care vor să vadă niște simple fete regenerându-se precum Nezuko? Citiți presa. Priviți discursurile de prin structurile astea extravagante care doar ne nenorocesc viețile.

Le-aș sugera psihopaților # că ar fi mai bine pentru toată lumea dacă s-ar arunca de la etajul… să zicem 10. Pentru siguranță. În picaj să vizioneze secvențe din filmele cu cântătorul din penis la pian.

P.S.: Președintele ONU țipă zilnic după dialog, anticipând tragedia umanitară ce va urma din cauza ațâțării bombelor. Nu-l ascultă nimeni. Presa occidentală (deci și a noastră) zice că-i plătit de ruși. Cum altfel? Curios cum toți ăștia chipurile plătiți de ruși par oameni cel puțin nesinucigași. Nu e de mirare că fata din MV e tare necăjită. Resemnată. Că doar nu s-o baza esențial pe neuronii lui Viktor Orban

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s