Imminent Sonic Destruction – The Sun Will Always Set (2022)

Știți cine este cel mai urmărit vlogger din România?

Andrei Șelaru a.k.a. Selly. Peste trei milioane de abonați (preponderent cetățeni români)!lock

Știți ce vârstă are Andrei?

Puțin peste 20.

Știați că șase miliarde de oameni au acces azi direct la presă (cu toate derivatele)? Deci, că mass media grosso modo formează azi comportamente mai mult decât oricând?

Știți ce a făcut Andrei zilele trecute?

S-a alăturat Armatei Române.

Ministerul Apărării Naționale, pornind de la înrolarea (oficial voluntară) lui Andrei, ne întreabă pe noi toți: Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați?

Păi hai răspund într-un mod cetățenesc:

Eu, cetățean al României, Europei și planetei Pământ (spații capabile să înțeleagă – promoveze – mecanismele universului atât de mult încât să-mi permită prelungirea vieții, deci și a bucuriei de a mă fi născut) declar:

aștept să vă duceți voi dracului de psihopați cu tot cu propaganda militară și cu tot cu bogătanii planetei noastre care devin mai bogați și mai bogați, implicit și mai potenți să-mi conducă guvernul, PIB-ul… posibilitatea de a mă îndrăgosti, destinul etc., pe măsură ce se întrețin conflictele militare de pretutindeni – pe măsură ce paradigma gloanțelor, adică a reclamelor pline de comoditate bine vs. rău , e alimentată constant spre propășirea unor demenți-demiurgi.

Sau nu știați că firmele de armament americane înregistrează profit după profit pe bursa internațională fix din prima secundă a pălmuirii ruso-ruse?

Eu unul aștept să vă luați gheara de pe tineri!

Aștept și ca intelectualii de TV să dea socoteală pentru sângele (altora) ce li se scurge pe degetele cu care tastează dualisme sofiste.

Căci decidenții, toți!, sunt evident în cușca celor care câștigă miliarde și miliarde și miliarde de dolari de fiecare dată când unei fetițe i se azvârle peste gard o acadea. Și o mitralieră.

Aștept demilitarizarea totală: unica variantă care nu ar flegma pe absolut tot ce a reușit omenirea până în prezent!

Aștept ca nicio altă Gabi să ucidă de aiurea nicio altă Sasha!

Aștept ca bunăstarea unor războiocrați să nu mai fie ocrotită!

Mai aștept și ca Nietzsche să fie recuperat: Cea mai sigură cale de a corupe un tânăr este să-l înveți să poarte un mare respect pentru cei care gândesc la fel mai curând decât pentru cei care gândesc diferit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s