XANDRIA – You Will Never Be Our God ft. Ralf Scheepers (2022)

Nu prea înțeleg care-i rolul lui Ralf… de-abia se aude… ca backing vocal!! Dar ce mai contează că faimosul bătrânel power (Primal Fear, ex-Gamma Ray) face act de prezență? Domnișoara Amber Vourvahis e senzațională! 😀

Lăsând un pic de-o parte impactul inevitabil pe care noua solistă vocală Xandria îl are la toate nivelurile (sper) asupra oricui, aș vrea să subliniez jalba ce la prima vedere pare doar un alt strâmbat din nas rock`n`roll occidental. Doar că secvențele alea din videoclip se petrec zilnic pe străzile unei lumi care, altfel, la nivel înalt, se declară progresistă la fel de zilnic. Realitatea, însă, oricât de sensibile sunt anumite subiecte (în sensul că oricât ar fi de acaparate), rămâne realitate.

Și aș insista un pic asupra mesajului. Mai ales, căci, bănuiesc, asta și-a dorit Ralf de s-a alăturat degeaba (muzical) proiectului de față. Nu mai vorbim de angajamentul lui Amber.

Să fim clari, nu va fi ușor, deoarece unele state membre sunt puternic dependente de petrolul rusesc, însă pur și simplu trebuie să o facem. Astăzi ne propunem să interzicem petrolul rusesc în toată Europa.

Citatul de mai sus, venit pe fondul temerilor cetățeanului europen de a muri de frig la iarnă, îi aparține Ursulei von der Layen, președinta Comisiei Europene.

E 8 septembrie 2022. Și liderii noștri (membrii UE și NATO) tot nu ne explică de ce… trebuie. Mai ales că Federația Rusă devine la rândul ei, alături de firmele de armament americane, mai bogătă și mai bogată pe măsură ce se prelungește conflictul din Ucraina. Că, deh, așa se întâmplă când te naști unde trebuie.

Acum… pe bună dreptate, Tucker Carlson se întreabă:

Serios? Dumneata (Ursula) o să ai 10 grade în casă la iarnă? O să mergi pe jos la serviciu?

Nu, sigur că nu. O să ai tot ce îți dorești până la sfârșitul vieții. Dar noi, restul, ne-a spus dumneaei, „pur și simplu trebuie să o facem”.

Și nu doar energia este afectată de aceste sancțiuni.

La Bruxelles, Joe Biden ne-a avertizat că lipsurile alimentare sunt inevitabile. Vă amintiți?

Joe Biden: În privința penuriei alimentare… Da, am discutat despre penuria alimentară, va fi reală. Prețul sancțiunilor nu este impus numai Rusiei. Este impus unui număr îngrozitor de mare de țări, inclusiv țări europene și țara noastră.

O, da. Va trebui să suferim pentru libertate. Trebuie să le dăm miliarde de dolari oligarhilor ucraineni care în mod clar urăsc Statele Unite, pentru că așa e corect.

Traducerea și judecățile de valoare îi aparțin lui Adrian Pătrușcă, jurnalist Active News.

Din moment ce tocmai Ursula și Joe admit că se va muri și suferi în draci din cauza…

Din ce cauze mai exact?

Noi continuăm să credem că numai și numai pentru protecția firmelor de armament americane. Cel puțin asta ne indică bursa internațională: alde Lockheed Martin au devenit bogații bogaților (exceptând Rusia) de când s-a declanșat conflictul din Ucraina.

Acum: contrapartida!

Da, bă, murim de foame și de sete și de frig și de inflație… dar LIBERTATEA VA TRIUMFA! HAIL AND KILL!

Ok. Nobil.

Cât de nobil poate fi gândul că Valkyiiri-le ne vor face o muie în Valhalla cea care primește doar martiri într-ale idealurilor de Netflix.

Problema apare însă atunci când tot noi, cetațenii, ajungem la concluzia că nu Gabriel Diaconu va muri de foame și de sete și de frig și de inflație.

Nope.

Nu cei care susțin că Putin e tembel iar Ursula e mama noastră, a tuturor, vor mânca o dată la 3 zile – în cel mai bun caz.

Nope.

Ci noi, cetățenii fraieri, cei care n-am pupat în cur asociații firmelor de armament (incluzând aici, după cum ne spune caietul de sarcini oficial, bogătanii Pfizer) vom înghiți corupția, incompetența și propaganda ăstora care ne conduc din vest.

Între timp, liderul nostru apropiat, Klaus Iohannis, face poze la avioanele militare de mâna a șaptea cumpărate pe banii noștri din Norvegia (că doar nu și-o vinde Carmen fustițele și poșetele de zeci de mii de euro ca să deconteze cretinismul).

Și președintele mai spune că NATO e singurul drum valabil pentru tinerii noștri. #Selly

Tot între timp s-a reluat campionatul de fotbal din Ucraina. Pe teritoriul Ucrainei.

Huh?

Ce-ai făcut, Bobiță?

Păi acolo nu sunt hoarde care violează și torturează și ucid care-ncontro? Că doar de-aia am zis că murim mândri de foame și de sete și de frig și de inflație…

Hoardele lui Putin, adică.

Cum se poate juca fotbal când hordele ne violează și torturează și ucid și… ???????????????????????????????????????????

Uite că se poate.

Și se mai poate ca-n demența asta toți banii noștri să meargă-n glonțulețe aruncate peste gardul unde Obi-Wan Zelenski și frumoasa sa Marie soție șed în fața obliectivelor Vogue: că așa e când te violează și torturează si omoară hoardele – mai pozezi sexy în vreo revistă occidentală!

Intelectualii de TV tot nu mișcă vreun deget. Deci, nici masele. 8 septembrie 2022.

Gabriel Diaconu o ține pe a lui: Putin n-a avut prieteni când era mic! #IStandWithUkraine like, like, share, share.

Liiceanu tot cu fenomenologia #muii se ocupă. Adică tot maneaua Muie PSD ascultă. Necontenind să facă mișto de oamenii care în #lumealiberă nu-și permit tarifele stomatologilor.

Eu, ca cetățean, propun așa: la iarnă să trimitem intelectualii de TV & adulatorii să caute lemne ca să ne putem și noi încălzi. Deoarece, în fapt, ei susțin războiul din Ucraina, deci și frigul, foametea, inflația etc. Nu noi!

Și mai propun demilitarizarea totală. Măcar încercatul rațiunii. Că doar suntem în 2022! Ce dracului? Ne rupem de la gură ca să gloanțe în timp ce pozăm exoplanete? Aiurea rău

Fac în final un pariu: din motive de stomac și degerături, pălmuirea ruso-rusă din Ucraina va părea mic copil pe lângă războaiele civile din Germania și din tot ce-a fost infectat în utopia dulceagă UE.

Oricum, super piesă! Xandria a făcut un mare pas înainte de când cu Amber. O fi coincidență… habar n-am. Cert e că s-a confirmat senzația pe care am avut-o din momentul Reborn încoace.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s