Iron Maiden – Murders in the Rue Morgue

Din când în când, un nene pe nume Liviu Chesnoiu, cică mare psiholog criminalist, lovește mai ceva ca Gheorghe Hagi (cu mențiunea că machidonul era bun în meseria sa): „Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face așa ceva”.

Și eu care credeam că ceșcuțele-n dulap au obiceiul să tranșeze fete, eventual să le și mănânce ca Martin Cruz din romanele lui Gustavo Bolivar! Slavă psihologilor (parapsihologilor, astrologilor, numerologilor…)! Ce m-aș face fără ei? Cine m-ar mai lumina că zăpada-i rece, dacă plouă, plouă… să fie bine ca să nu fie rău!

Marea nașparlozenie e că livi chesnoi sunt majoritari în structurile polițienești. Ca dovadă…

Încă și mai de căcat e că acest tipar se aplică peste tot pe planetă, după cum ziceam aici chiar săptămâna trecută. Germania cu nestingheriți mediciniști obsedați de resurecție, Cipru cu nestingheriți militaro-măcelari, Japonia cu nestingheriți scuipători de flăcări etc.

Siguranță și încredere! Aaaaaaha!

Nu degeaba canibalul ucigaș portretizat de Gustavo Bolivar era totodată șeful Brigăzii Antidrog americane. Și nu degeaba Edgar Allan Poe era tare ironic la adresa pulanelor franceze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s