Laura Pausini – E Ritorno Da Te

De-a lungul timpului, ca tot bucureșteanul, am avut peripeții infernale cu taximetriștii burtoși și colorați, în special la aeroport, Gara de Nord, în fața mall-urilor sau după concerte. Dar nici cu UBER nu mi-e rușine. Au fost suficiente doar două curse (cu compania pe care unii o văd drept antiteza „boss-ilor”) ca să renunț la așa-zisul (insinuările lui Cristian Tudor Popescu) transport divin de capitală.

Primul uberist întâlnit, pe lângă faptul că nu a răspuns la salut, nu a nimerit destinația din vreo cinci tentative (deși avea un bord de Star Trek), a mai și parcat fix în dreptul unui stâlp, fiind imposibil să mă dau, dracului, jos – când i-am comunicat lacunele geometrice, a dat sictirit ochii peste cap, după care a urlat să închid portiera prețiosului vehicul pentru a nu o zgâria, de parcă era vina mea că el își luase permisul, probabil, la Pitești.

Al doilea a pus capac. Pe la jumătatea drumului, ăsta începe să înjure toți morții. Motivul? La postul de radio (foarte comercial) pe care-l asculta (cam tare…) se difuza… Laura Pausini – E Ritorno Da Te: „Ce e, domne’, cu atâta rock? Mai devreme rock (Ramona Hanganu – Pentru Tine…), acum iar rock. Rock, rock, numai rock… tobele astea agresive… %@&%$@#-sii”. Inițial, m-am amuzat, gândindu-mă ce reacție ar fi avut la Cannibal Corpse. Apoi, mi-am încheiat pentru totdeauna socotelile uberistice. Coincidență, cursa muzicală a marcat și ultima plecare de la fosta. N-aveam s-o mai văd vreodată (tot era contul UBER pe numele ei).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s