LOVEBITES – Awakening from Abyss

Din cauza temerii de a nu leza pe cineva, m-am tot gândit dacă să spun, fără alte nuanțări și precizări, că acest album este cel mai mare triumf heavy metal de la Running Wild – Black Hand Inn încoace. În cele din urmă am conștientizat capcana euforiei de aici și acum, motiv pentru care eschivez la siguranță: Awakening from Abyss este un disc formidabil ce trezește din amorțire teritoriul heavy metal (curat, tradițional). Iar el vine de la… gagicile din imagine. Tocmai când credeam că le-am văzut și auzit pe toate!

Micuța Yosai Haruna pur și simplu rupe (tehnic vorbind) tobele, Miho Rosana l-ar face invidios pe Steve Harris (basista a declarat că îl are ca model pe fondatorul Iron Maiden), Tatematsu Midori și Watanabe Miyako preiau ștafeta de la Glann Tipton și K.K. Downing, oferind magistrale dialoguri/solouri de chitară, iar vocalista Asami parcă-i metempsihoza Doro Pesch.

Nu știu ce altceva să mai adaug. Truvaiul fetelor m-a lăsat fără prea multe cuvinte. Ascultați albumul (cred că reușita principală în domeniu, măcar pe 2017)! E un must listen pentru orice iubitor de muzică rock (și nu numai).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s