Arch Enemy

Aseară mi s-a pus tradiționala întrebare: ”da’ noi unde facem Revelionul?”

Degeaba zic în fiecare an că nu pot da răspunsuri din astea pe caniculă… istoria se repetă. Că trebuie din timp făcute rezervări, programări, înștiințări, notificări… „viața reală nu e așa simplă ca bălăngănitul pe muzică”. Ok. Vorba reclamei: ești răutăcioasă, da’ mă rog… (ce normală erai odată! sâc!)

Singura parte nostimă e că astfel mi-am amintit de o altă enormitate ciclică racordată la Revelion: achiziționarea, în fiecare zi de 31 decembrie (sfântă repetiție petrecută vreo 10 ani la rând), aparaturii audio destinate întreținerii atmosferei, adică boxe nenorocite de calculator, pe care niciodată, dar niciodată, nu le-am folosit la fiestă, deși cumpăram mereu altele! Eu și amicii mei preferam să stăm de vorbă… și să ne înțelegem om cu persoană. Cât de cât.

Dar dacă totuși ne-ar fi venit cheful de zgomote adiacente? Ce am fi pus? Având în vedere structura grupului (mai mereu era tot aia), probabil: Florin Salam, Irina Loghin, Viorica Macovei, George Michael (că trebuiau unii să bocească beți pe Careless Whisper), Compact, Cargo, Linkin Park sau Disturbed. Din partea mea? Cred că Arch Enemy cu Alissa White-Gluz la voce. Fără număr!

P.S.: I’m not evil, just misunderstood! :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s