Yuki Kajiura – We Have To Defeat It

Îmi pierdusem speranța și mă simțeam pierdută. În fiecare seară plângeam înainte să adorm. Aveam senzația că o zi petrecută în jocul ăsta înseamnă una pierdută în lumea reală. Iar ca să nu plâng mereu, ca să mai uit, dimineața plecam pe câmpul de luptă. Și tot ce voiam era să câștig, să devin mai puternică și să avansez la nivelul următor.

Dar, la un moment dat, în călătoriile mele, am zărit un băiat care… dormea în mijlocul drumului. Enervată la culme, am urlat: ”Cum poți fi atât de indolent!? Cum îți poți pierde timpul în asemenea hal!?” El m-a privit… doar cu un ochi și mi-a răspuns: ”Vremea de azi este atât de frumoasă! Optimizată perfect! Ar fi păcat să pleci într-o misiune tenebroasă tocmai acum”. Așa că m-am întins pe iarba… teoretică. Și știți ce? Am avut un somn de bebeluș!

Când m-am trezit, spre înserat, el mă privea. Înțelesesem imediat că mă protejase cât dormisem. Apoi, am format o alianță care a dat seama: pentru el, fiecare zi pierdută în lumea reală era una câștigată Aici… el Trăia! Astfel, un alt adevăr: sunt îndrăgostită, oriunde, deci exist!

Yuuki Asuna – Sword Art Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s